Geen producten (0)

Reviews

 

Welke reviews krijgen wij? Wat zeggen andere klanten en cursisten over ons?

 

Lees op deze pagina hoe andere curisten onze breicursussen beoordelen, hoe ze de sfeer ervaren hebben en wat ze geleerd hebben. 

 

Reviews over ons breigaren 'Bio-Wool'

 

Josh Moll – 22 Octobre 2019

Wat een heerlijk garen om mee te breien! Ik ben een handbreier, en dit garen heb ik inmiddels enkeldraads gebruikt om een shawl met ajour mee te breien en dubbeldraads om een trui mee te breien. De twist is stevig genoeg om niet te splitsen tijdens het breien. Het valt erg mooi, vooral na het wassen. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik uitstekend. - Josh Moll


Reviews over de Breicursus voor Beginners


Rita
– 22 February 2015

Ik ben zeer enthousiast over de workshop. Maartje is een zeer bekwame lerares; dagplanning zat goed in elkaar. Aangename lesomgeving en we werden ook goed voorzien van eten en drinken. Ik kijk alvast uit naar het vervolg.

Joke – 14 May 2015

De cursusleidster is heel deskundig. Met veel geduld heeft ze in kleine stapje mij in die drie dagen diverse basistechnieken geleerd. Het leuke was dat we op de derde dag al echt een hele bolero konden breien op de machine. Ook de catering was perfect! Eigenlijk alles, de communicatie vooraf en ook de nazorg. Ik ga straks alle andere vervolgcursussen doen en kan niet wachten tot ik mijn basistechnieken voldoende geoefend heb om dan de vervolgstappen te kunnen zetten. Ik heb zulke mooie voorbeelden gezien van wat allemaal nog kan!

Petra – 15 May 2015

Super leuke cursus! Heel veel geleerd in een korte tijd.

Goede duidelijke uitleg. Wat ik vooral leuk vond was dat het geen verschil maakte of je nu wel of geen ervaring hebt met breien op een breimachine. Voor iedereen was er genoeg te leren.

Nooit geweten dat breien met een breimachine zo leuk zou zijn. Ga zeker nog een vervolgcursus doen.

Mariëllis – 13 October 2015

De cursus machinebreien was heel erg leuk. We hebben in die paar dagen veel geleerd. Ik weet nou wat ik met mijn breimachine kan en ook dat er nog meer dan genoeg te leren valt. De mogelijkheden zijn oneindig. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan en als ik het echt onder de knie heb nog wat nieuwe mogelijkheden te komen leren. Ondertussen heb ik het lekker warm met mijn zelf gemaakte bolero.

Marlien – 24 November 2015

Supergoede uitleg! Heb zeer veel geleerd op een prettige manier.

Leonie – 8 December 2015

Aha-erlebnis! 

Een paar maanden geleden kocht ik een breimachine als gevolg van een hoofd vol goede ideeën. Jammer dat ik totaal niet wist hoe te beginnen aan al die projecten. De uitleg van Maartje bracht opheldering en sterkte mij in mijn enthousiasme. Ik heb drie hele leuke dagen gehad; voor mij was de beginnerscursus precies dat wat het zegt te zijn, een begin. En dat had ik nodig!

Michele – 29 January 2016

Na lang nadenken heb ik me toch maar ingeschreven in de 3 daagse cursus. Ik had wel al de breimachine gebruikt, maar bleef thuis vaak met vragen zitten en de onzekerheid speelde parten om toch maar te breien op de breimachine. Door deze cursus heb ik veel bijgeleerd en is de onzekerheid echt weggeëbd

Oefenen moet ik na deze cursus zeker nog doen maar door deze driedaagse cursus staat mijn eerste pull al op de machine.

Sophie – 5 February 2016

Het was een hele leuke en leerzame cursus. Het was heel praktisch: je klimt meteen achter de breimachine en aan het einde kun je al een eenvoudig kledingstuk maken. Verder krijg je ook veel nuttige tips over je eigen machine, garens, accessoires en wat je wel en niet allemaal nodig hebt.

Brigitte – 29 May 2016

Ik had geen ervaring met een breimachine, maar door deze cursus veel basistechnieken geleerd. Alles wordt helder, vaardig en duidelijk uitgelegd. Na de uitleg kun je zelf aan de slag om te oefenen en te proberen. Kortom: superleuk en leerzaam in een inspirerende werkruimte!

Agatha – 27 August 2016

De cursus was verhelderend en informatief, creatief. Inspirerend. Vol enthousiasme terug naar huis gegaan om daar alles in de praktijk te brengen. Later nog eens gemaild met een vraag die afdoende beantwoord is.

Leuke omgeving, leuke mensen, lekkere lunch.

Liesbeth – 7 February 2017

Een hele fijne cursus waar alles geduldig en duidelijk uitgelegd wordt. Op de laatste dag, kun je op je eigen tempo de aangeleerde technieken uitproberen bij het maken van een kledingstuk, waardoor je vertrouwen krijgt om ook thuis met een breimachine aan de slag te gaan. Een echte aanrader!

Conny – 11 February 2017
Heel veel geleerd en inspiratie opgedaan in 3 dagen. Hier kan ik mee verder, dank voor de heldere uitleg!

Mieke – 17 February 2017
Ik heb erg veel geleerd in die drie dagen, mijn hoofd zat helemaal vol. Gelukkig heb ik een breimachine tot mijn beschikking en heb ik alles alweer in praktijk kunnen brengen. Nu ben ik zover dat ik ga experimenteren met steken en het gevoel erbij krijg dat de machine doet wat ik wil. Ik kijk uit naar de aanvullende cursusdag in maart.
Ik vond het erg fijn dat erin alle rust uitleg werd gegeven en er aandacht was voor iedereen. Ook het gebruik van de diverse garens was top, zo ervaar je de verschillen in de praktijk en krijg je makkelijker voeling met de machine. Want daar draait het toch om: de machine onder de knie krijgen. Voor mij, als echte handbreier, is dat een openbaring.

Marieke – 21 February 2017
Ik heb echt genoten van deze cursus. Het was heel leuk om in een kleine groep allerlei basis technieken uit te proberen op de breimachine. Iedereen kan op zijn eigen tempo de dingen uitproberen die oefening per oefening in groep worden uitgelegd en gedemonstreerd. ’s Ochtends wordt iedereen verwelkomd met een lach en een warm drankje en de lunch is ook heel verzorgd. Ik kijk uit naar een vervolgcursus!

Leen – 21 February 2017
Echt de moeite die driedaagse breicursus, leuk gezelschap, top begeleiding, lekkere catering, superveel geleerd én …superveel zin gekregen in meer!Als complete leek voelde ik me meteen op mijn gemak, fouten maken was ok en de volgende keer lukt het wel! Uiteindelijk rekenden we zelf een patroon uit en breiden we onze eigen eenvoudige bolero, waarin we konden verwerken wat we de twee eerdere dagen geleerd hadden: spannend én superfijn!

Marjan – 6 March 2017
Deze beginnerscursus is een echte aanrader en vooral een heel fijn cadeau voor jezelf. Drie dagen breien in een inspirerende omgeving met super deskundige begeleiding: heerlijk! Het is precies zoals de beschrijving op de website zegt: je leert de machine bedienen, leert basistechnieken en gaat naar huis met een heleboel handvaten om zelf aan de slag te kunnen. En vooral ging ik naar huis met een berg inspiratie en veel zin om mooie dingen te gaan maken op die wonderlijke breimachine!

Marie Pierre Goyvaerts – 4 October 2017
Ik heb heel veel genoten en geleerd tijdens de 3-daagse cursus. Dankzij de deskundige uitleg kan ik nu met mijn breimachines werken. Eveneens heb ik ook geleerd hoe ze te onderhouden. En wanneer er iets fouts loopt weet ik nu waarom. Een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Wat fijn is, is dat je naar huis gaat met een mooi zelfgemaakt breiwerk.

Margriet Van Rooden – 8 October 2017
De breicursus voor beginners was mijn eerste kennismaking met machinebreien. Na drie intensieve dagen voel ik me voldoende voorbereid om zelfstandig aan de slag te gaan. Ik heb nu zelf een breimachine gekocht waarop ik kan oefenen met de basisprincipes. Ik kijk al uit naar de vervolgcursussen. Het was erg inspirerend om met andere breiliefhebbers en professionals aan het werk te zijn.

Linda Maes – 16 November 2017
Ik was een volledige leek en had nog nooit met een breimachine gewerkt; Ik sta er van versteld wat ik na 3 dagen allemaal heb geleerd. Cursus is zeer goed opgebouwd, uitleg is zeer duidelijk en er wordt in een ontspannen en gemoedelijk sfeer gewerkt. Echt een aanrader zodat je met een goede basis kan starten. Ik kan niet wachten om zelf mijn eerste stukje te breien.

Veerle – 17 November 2017
Maartje legt alles heel duidelijk en gestructureerd uit. Een complete leek weet ze enthousiast te maken voor het breien. Ook als je al wat ervaring hebt, geeft ze, door haar ervaring, extra tips en weetjes mee. Een aanrader voor iedereen!

Brechtje – 25 January 2018
De cursus is absoluut de moeite waard. In de drie dagen hebben we veel meer geleerd dan ik had verwacht. Er is ruimte genoeg voor alle cursisten om in eigen tempo/niveau te leren en vragen te stellen. Degenen (zoals ik) die nog nooit eerder een breimachine hadden aangeraakt, kunnen het goed volgen, terwijl cursisten met al wat ervaring nog wat ‘extraatjes’ meekrijgen. Na drie dagen heb je een goede basis om thuis aan de slag te gaan. Een blik in de studio van STRIKKS laat echter zien dat er nog veel meer mogelijk is… Dus wie weet komt er ook nog een vervolgcursus!

Lisa – 5 February 2018
Maartje is een enorm vriendelijke en geduldige lerares. Ze neemt de tijd om iedereen zorgvuldig te helpen. Ondanks dat ik geen enkele ervaring met een breimachine had voelde ik me meteen op mijn gemak. De dagen zijn goed ingedeeld en ik kon aan het einde van de rit veel meer dan ik verwacht had! Ik heb drie gezellige leerzame dagen gehad in de prachtige studio van strikks! Absoluut een aanrader!

Kaat – 14 November 2018
Een echte aanrader, de 3- daagse beginnerscursus van Strikks! Op 3 dagen krijg je alle basistechnieken van het machinebreien uitgelegd waarna je zelf thuis aan de slag kan. Maartje is een heel goeie docent, ze legt alles rustig en duidelijk uit maar leert je ook zelf oplossingen zoeken als er iets fout loopt. Ik kijk al uit naar de vervolgcursussen!

José – 16 November 2018
Een heel leuk en zeer leerzaam weekend gehad in de 3 daagse cursus. Maartje is een goede docente, geeft duidelijk uitleg en heeft alle aandacht en tijd voor iedereen. Zo veel geleerd en met een mooie bolero naar huis. Ik ben helemaal enthousiast om zelf verder aan de gang te gaan.

Caroline Houtman – 4 December 2018
Een gezellige en waardevol weekeind veel geleerd. Zelfs een begin gemaakt met dubbelbed en. Dus mooie boorden. Dank je Maartje voor deze gezellig en leerzame dagen.

Katrien – 14 January 2019
Een echte aanrader voor ieder die wil leren machinebreien, Maartje is een super docente, duidelijk en ook op maat uitleg. De rust die ze uitstraalt werkt aanstekelijk. Fijne lunch, ik mis het nu al weer.

Linda Marien – 15 January 2019
De driedaagse beginnerscursus is echt must om te leren machinebreien . Maartje is super lesgeefster met oneindig veel geduld en je kan haar alles vragen, ook al is het voor de 3de keer. Gezellig omkadering en leerrijk weekend gehad , dank u Maartje.

Chantal – 16 January 2019
Een hele leuke cursus. Als echte handbreister dacht ik dat ik dit er gewoon even bij zou kunnen doen maar machinebreien is echt een vak apart! En dankzij Maartje ben ik super enthousiast geworden. Een hele leerzame en gezellige cursus met een geweldige docente. Heel veel geleerd!

Annemiek – 15 April 2019
Ik had een breimachine gekregen en me meteen ingeschreven voor deze cursus. Ik heb in drie dagen ontzettend veel geleerd en kan thuis aan de slag. De cursus is naast gezellig, goed verzorgd en warm, zeer leerzaam door de duidelijke, stap voor stap uitleg van Maartje. Ik ben enthousiast geworden.

Edith – 17 April 2019
Als handbreister was ik erg nieuwsgierig hoe ik het breien met de breimachine zou vinden. Vol enthousiasme begon ik aan de 3-daagse cursus, en na de eerste dag was ik zó boordevol nieuwe ideeen dat ik er ‘snachts zelfs van droomde! Ook de tweede en derde dag hebben we heel veel geleerd en de technieken toegepast in een kledingstuk (bolero). Dat was nog moeilijker dan gedacht, maar wel erg leuk om te doen! Het waren heel gezellige 3 dagen, met fijn gezelschap en een super lerares! Maartje is zo rustig en ontspannen dat het erg plezierig was om van haar alles te leren!
Ik heb dezelfde week nog besloten om een breimachine te kopen en hopelijk kan ik er veel mee werken! Ik verheug me nu al op een vervolgcursus met diverse andere technieken. Want ik weet zeker dat er nog heel veel te leren valt! Maartje, Annemiek, Jessica, Wini en Henna; bedankt voor de gezellige dagen!! 😘


Reviews over de Breicursus voor Beginners - Passap

 

Marie-Anne 19 January 2017
Wat hebben we veel geleerd! Mijn Passap is na 3 dagen een brein vol fantasie geworden: plissétjes, ajour, zigzag, ribbels. Noem maar op, het zat er allemaal in. De patroontjes uit het Passap-boekje zijn veel duidelijker geworden. Nu weet ik eindelijk hoe ik de knoppen op de sledes moet gebruiken. En dankzij de gezellige babbels tijdens het lunchen kan ik mijn machine nu ook beter onderhouden. Hartelijk dank voor het warme onthaal en alle tips!

Solange 25 August 2017
Vorig weekend heb ik een 3 daagse cursus gevolgd voor mijn Passap breimachine. Pittig, maar heel leerzaam. De handleiding is nu wel duidelijk en dankzij mijn ‘broddels’ weet ik ook wat te doen bij problemen. De meegebrachte oefenstukjes lokten in ieder geval veel oh’s en ah’s uit. Een nieuwe wereld is opengegaan. Bedankt Maartje voor het leuke onthaal, het delen van je vaardigheden en je oneindige geduld. Een aanrader voor al wie wil leren breien op een breimachine.

Roos 30 August 2017
Maartje geeft deze opleiding met heel veel kennis van zaken. Niet alleen leerde ik alle hoekjes en kantjes, knoppen en toetsen kennen van mijn oude Passap machine, ik leerde ook wat er fout ging en, belangrijker, waarom en leerde over het onderhoud van de machine. Ik hield het niet voor mogelijk wat deze machine allemaal kan. De opleiding geeft je een heel goeie basis om thuis aan de slag te gaan (al dan niet met de handleiding erbij). Het warme onthaal en de gezellige babbels tijdens de lunch en de pauzes blijven me bij!

Charline 13 March 2018
Net terug van 3-daagse passap breicursus. Een avontuurlijke reis, waar ik alle hoekjes en kantjes, knopjes en naalden van mijn machine leerde kennen. Het was best wel intensief, maar zo leuk! Maartje heeft het onderwerp meer dan onder de knie en deelt haar passie met zoveel enthousiasme. Wanneer de cursus (veel te snel) over is, heb je maar één ding in je hoofd, je machine terug opzetten thuis en aan de slag gaan! We hadden een super toffe leergierige groep, allemaal zeer interessante lieve mensen. Ik ga nu veel oefenen en eens ik het allemaal heb geïntegreerd begin ik opnieuw, met een brother machine! 😉 Want ja, ik heb de smaak echt te pakken! Dank je Maartje!


Reviews over De Breiproeverij


Kaat
5 April 2018
Heel leuke ‘proeverij’ met een heel ervaren docente en lieve medecursisten!. Fantastisch vond ik dat we de hele dag aan de slag konden op de breimachine (fijnbreier en grofbreier) en zo een idee kregen wat er zo al mogelijk is op een breimachine. Maartje legt alles heel goed uit en doet het steeds voor waarna we voldoende tijd kregen om het zelf uit te proberen. Ze gaat ook in op vragen van de cursisten. Ook de uitleg over het onderhoud en de aanschaf van een breimachine vond ik heel nuttig. Ik ben alleszins verkocht! Kortom, wil je te weten komen of breien op een breimachine iets voor jou is, dan raad ik deze breiproeverij ten zeerste aan!

Birgit Michels 22 April 2018
Ik sluit mij aan bij de ervaringen van Kaat. Ik heb mij voor de cursus ingeschreven om te ervaren hoe het is om met een breimachine te breien, zonder voornemens om zelf een machine aan te schaffen (met als argument onvoldoende tijd). Er borrelden zoveel ideeën op tijdens de cursus, dat ik toch overstag ben gegaan en een brother (retro) breimachine heb gekocht.

Angelique Heyligers 22 May 2018
Het was een ontzettende leuke leerzame dag en het was een proeverij die naar meer smaakt!!!! Maartje legt alles heel goed en enthousiast uit en het fijne is je kunt meteen aan de slag en als je vragen had werden die meteen beantwoord. De uitleg was heel duidelijk en ik was verbaasd hoeveel je op een dag leert. Dus voor mij komt er zeker een vervolg. Ook de tips over het aanschaffen van een breimachine waren helder en duidelijk met het gevolg dat ik een machine heb gekocht. Dus hoe enthousiast kun je zijn. Nogmaals bedankt voor deze leuke leerzame dag.

Laila Ancane 11 September 2018
Afgelopen week ben ik naar de BREIPROEVERIJ geweest. Met de vriendelijke en professioneel hulp van Maartje heb ik basistechnieken geleerd. De les in een klein groepje is heel leerzaam en fijn. Een ideale opleiding voor wie de eerste brei-gevoel wil krijgen en de breimachine wil proberen – een echte aanrader!

Geertje Van De Ven 17 September 2018
De breiproeverij is een prima manier om een beetje idee te krijgen wat je kunt met een breimachine en of het voor jou de moeite waard is om er een te kopen en er tijd in te investeren om het een en ander te leren. Maartje legt goed uit en ze vertelt ook duidelijk hoe je aan een breimachine kunt komen. Mede dank zij mijn medecursisten was het een gezellige en leerzame dag.

Catty 22 November 2018
Het was een leerrijke, boeiende en gezellige dag in een originele setting!Maartje legt alles vlot uit én met veel enthousiasme. Ik vond het ook super dat het in kleine groep gebeurde. smaakt naar meer 🙂

Nicole Rieskamp 25 December 2018
Ik heb genoten van de breiklasse. De instructies waren duidelijk en beknopt. Ik heb ook wat ontmoet gelijkgestemde brei-enthousiastelingen. Ik heb mijn eigen breimachine gekocht om aan projecten bij te werken huis. Ik ben van plan binnenkort meer lessen te nemen om mijn vaardigheden en snelheid te verbeteren.


Reviews over de techniekcursus Dubbelbeds breien

 

Els 24 August 2015
Een hele fijne cursus. Een hele lieve leerkracht en een aangenaam groepje van cursisten. Het was super leerzaam en aangenaam. Dank je wel Maartje!

Gerty 14 April 2016
Ontzettend fijn om te doen. Veel bijgeleerd en ideeën opgedaan. Fijne en rustige sfeer om te werken. Heldere uitleg en “vragen staat vrij”. Het zou wel fijn zijn om hetgeen geleerd wordt ook op papier mee naar huis te kunnen nemen, ik had niet altijd voldoende tijd om te noteren. Ik hoop nog meer cursussen te kunnen volgen bij STRIKKS!

Monique 17 April 2016
Maartje, je geeft op een inspirerende wijze uitleg over de mogelijkheden die je hebt met je brother breimachine. Met een hoofd vol tips, uitleg en een flinke zak met proeflapjes, die ik als voorbeeld koester wanneer ik je tips ga toepassen, ben ik aan het einde van de dag naar huis gegaan. Maartje, bedankt voor je geduld, energie en de hele fijne manier waarop je mijn vragen hebt beantwoord. Tot de volgende keer!

Nathalie 3 May 2017
Super interessante cursus! Ik had zelf enkel ervaring met een enkelbeds breimachine. Maartje heeft mezelf en mijn mamma met veel geduld alles tot in de puntjes uitgelegd. Ze is enorm getalenteerd en maakte ons steeds enthousiast om nieuwe dingen te proberen en creatiever te zijn. Er was op voorhand een lijstje gemaakt met de zaken die we zouden bekijken in de cursus, maar dit werd ’s morgens samen overlopen en volledig aangepast naar onze wens. Daarnaast werkt het ook héél erg inspirerend om in het mooie atelier van STRIKKS aan de slag te gaan. Ik kan alvast niet wachten tot de volgende opleidingsdag!

Marjan 6 March 2018
Eerst de beginnerscursus, daarna jacquard en nu het dubbelbed. Langzaam maar zeker raak ik meer vertrouwd met de breimachine. Dankzij Maartje! De recensies hier boven zijn zo herkenbaar. De uitleg van Maartje is helder en prettig, de STRIKKS locatie inspirerend en ik kijk er ook enorm naar uit om weer een volgende cursusdag te boeken. P.S de uitleg is er nu ook op papier. Handig om thuis bij de hand te hebben!

Christel 9 March 2018
Ik heb juist een cursus dubbelbedsbreien gehad, deze cursus is een vervolg op de driedaagse beginnerscursus die ik vorig jaar gevolgd had. In deze cursus werd er verder op in gegaan hoe dat je je dubbelbed optimaal kunt benutten en welke mogelijkheden er allemaal waren. We hebben verschillende steken uitgeprobeerd en het fijne ervan was dat je bij elke steek die je uitprobeerde een volledige (in normale taal) uitleg kreeg op papier waardoor je eigenlijk een soort naslagwerk kreeg, dus de uitleg samen met je proeflapje. Doordat maartje voor de uitleg op papier zorgde had ik mijn volledige aandacht voor het breiwerk. Wanneer ik iets niet verstond dan probeerde maartje om het je zo uit te leggen dat je het verstond zodat ik het thuis ook nog kon nabreien.

Sylvie Dos Santos 30 October 2018
Wat kom ik graag naar het mooie Maastricht om bij jullie workshops te volgen. De workshops zijn goed opgebouw en leerrijk. De vele voorbeelden en notities nemen we mee naar huis. Een dag boordevol inspiratie. Ook altijd leuk om te horen waarmee andere deelnemers bezig zijn. Ik blijf jullie zeker volgen en schrijf me dan ook graag in voor de sokken. Zie jullie aanstaande zondag.

S. 30 October 2018
Ik heb zelf leren breien op een enkelbeds breimachine en heb daarna ook een dubbelbeds aanvulling gekocht. Het bleek toch moeilijker dan ik dacht en de motivatie ontbrak om het zelf te leren. Door de cursus van STRIKKS weet ik nu precies hoe mijn dubbelbeds breimachine werkt. Ik begrijp wat ieder knopje doet en wat de mogelijkheden zijn. Maartje heeft alles rustig uitgelegd en nam de tijd om ervoor te zorgen dat ik alles begreep. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en de aangeleerde technieken uit te proberen. Daarnaast is het super inspirerend om rond te kijken en te werken in de design studio. Het was een inspirerende en leerzame dag!


Reviews over de techniekcursus Fairisle

 

Katlijn – 29 August 2015
Toen ik besloten had om te leren breien met een breimachine, wist ik dat ik meteen ook de workshop Jacquard breien wou volgen. Kleur en patronen in mijn breiwerk kunnen steken, het is zo leuk. Eén van de proeflappen uit de workshop is ondertussen een kussen geworden dat me enkel inspireert om meer te breien. Wat voor me ook fijn was, is hoewel ik in het Gentse woon, kon ik perfect met de trein over en weer naar Maastricht. Zo kon ik zonder verkeersstress de workshop volgen!

Marieke – 29 March 2017
Het was jaren geleden dat ik op zo’n machine had gebreid, maar door de goede uitleg kon ik zo meekomen. Zeer inspirerende voorbeelden en deskundige uitleg. We hebben veel verschillende aspecten van de breipatronen kunnen ontdekken. Heel leuk om te merken dat je al snel iets moois kunt maken. Strikks maakt breien weer hip (geen truttig breiwerk). Ben helemaal om! Nu op zoek naar een machine voor thuis.

Marjan – 8 September 2017
Eerder dit jaar heb ik de beginnerscursus gevolgd en nu de vervolgcursus jacquard. Ook deze keer was het bezoek aan STRIKKS weer super inspirerend. Duidelijke uitleg en heel leerzaam. Het was een heerlijke breidag! En ik heb nu al zin in de volgende cursus!


Reviews over de cursus Materialenkennis

 

Loret – 21 November 2018

De manier waarop Maartje de les begint maakt je onmiddellijk nieuwsgierig. Ik was verrast over hoe slecht ik in staat wat aan de hand van de swatches te bepalen welke materialen gebruikt waren. De hand outs die bij de les horen zijn een fijn naslagwerk. Eyeopener en een echte aanrader. Ook al weet je al heel veel van materialen af.


 

Reviews over de techniekcursus Sokken breien

 

Sylvie Dos Santos 5 November 2018
Zeer leerrijke en intensieve workshop.
Interessant om over te schakelen van dubbel naar enkel en terug, Rondbreien. Maar ook de verkorte toeren. Veel ideetjes en inspiratie opgedaan.

Marjan 12 November 2018
Ik heb kort geleden de cursus sokken breien bij STRIKKS gevolgd. Het was weer een heerlijke dag breien! Het is niet eenvoudig, zo’n sok. Er komt best wel wat handigheid en techniek bij kijken. Maar leuk om te doen. En het zijn overzichtelijke, kleine projectjes die in een middag te doen zijn. Kortom: sok, het smaakt naar meer! De cursus biedt goede handvatten, de mogelijkheid om stapsgewijs te oefenen en deskundige begeleiding. Bedankt en tot de volgende keer!

Veerle 19 November 2018
Perfecte basiscursus om een eenvoudige sok te leren breien. Je krijgt in de cursus voldoende tijd en ruimte om de verschillende stappen van het sokkenbreien uit te testen. Je krijgt een matentabel zodat je thuis verder kan breien aan je eigen gepersonaliseerde sok 🙂

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op 'Ja' te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.